Žena iz Bijeljine odgovara Ceci:Pjevačica to radi zato što je Arkan živ!

Žena iz Bijeljine odgovara Ceci:Pjevačica to radi zato što je Arkan živ!

Ispovijest Bošnjakinje M. M. (42) iz Bijeljine, koja je za "Dnevni avaz" ispričala stravičnu priču o tome kako je 1992. godine šest mjeseci navodno bila robinja Željka Ražnatovića Arkana, odjeknula je u našem regionu.

U pojedinim medijima oglasila se i Svetlana Ceca Ražnatović. Ceca je u izjavi za "Alo" ustvrdila da "mnogi mogu potvrditi da se Arkan u Sarajevu nije zadržao duže od tri dana te da, samim tim, navodi M. M. ne mogu biti tačni“. Bijeljinka M. M. reagujući na Cecinu odbranu muža, juče je za Dnevni Avazi zrazila uvjerenje da "pjevačica to radi zato što je Arkan živ"!

- Sigurno je da se on krije negdje i može ona njega "prati", ali zlodjela koja je radio, žrtve nikada zaboraviti neće. Može on uraditi koliko god hoće plastičnih operacija, kriti se na Kipru ili negdje drugo, ali od pravde pred Bogom, ni on niti bilo koji drugi zločinac neće pobjeći. On da nije živ, Ceca bi se do sada udala, a ovako, od njega ne smije - uzvratila je M. M., koja je svoju šokantnu ispovijest odmah nakon rata ispričala i za CNN.

Bijeljinka M. M. kaže i da ju je sve što se dešava ovih dana ponovo potreslo te joj se zdravstveno stanje dodatno pogoršalo. Nakon što je čula za Cecine izjave , završila je u Hitnoj pomoći.

- Uhvatila me panika, ne zbog mene nego zbog djece. Ona je povezana s mafijom. Ne daj Bože da saznaju moj identitet pa da mi djeci naude. Ko je jednom bio u njihovim kandžama, cijelog života strahuje.

Dnevni avaz/Bijeljina promo