Ceca: Šokirana sam pričom žene iz Bijeljine!

Ceca: Šokirana sam pričom žene iz Bijeljine!

Nakon što su pojedini bh. mediji juče objavili ispovest Bošnjakinje M. M. (42) iz Bijeljine, koja tvrdi da je tokom 1992. godine bila Arkanova robinja, njegova udovica Svetlana Ražnatović za „Alo!“ kaže da je zgrožena „količinom gnusnih i brutalnih laži koje su izrečene“ koje nisu „ni za trećerazredni film“.

Bošnjakinja je opisala do detalja navodno zversko mučenje kojem je bila izložena tokom zarobljeništva. Na njene navode reagovala je Arkanova udovica, koja kaže da iza svega stoji velika propaganda koja se godinama vodi protiv Srbije i srpskog naroda.

- Zgrožena sam količinom gnusnih i brutalnih laži koje su izrečene, a koje su, opet, toliko bljutave da ne bi mogle da budu iskorišćene ni za scenario nekog trećerazrednog filma. Očigledno je da iza svega stoji propaganda protiv Srbije - rekla je Ceca Ražnatović i dodala: -Ako je ta žena doživela išta od toga neka vidi da se utvrdi ko je odgovoran i neka odgovora za to, ali to moj Željko nije uradio.

Ona kaže da mnogi mogu da potvrde da se Arkan u Sarajevu nije zadržao duže od tri dana, te da samim tim navodi izvesne M. M. ne mogu da budu tačni. Arkanov kum i političar Borislav Pelević rekao je da ovo nije prvi put da se takve stvari govore o gardistima. - Ne mogu više da komentarišem takve gluposti - rekao je Pelević, koji je juče bio u inostranstvu.

Press