Izvještaj protiv višestrukog počinioca krađa

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina dostavio je nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv lica čiji su inicijali M.Đ. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo više teških krađa i krađa, saopšteno je iz ovog centra. Osumnjičeni je od početka godine izvršio 13 krivičnih djela protiv imovine na štetu fizičkih lica, tako što je provaljivao u automobile iz kojih je krao CD-plejere i drugu vrijednu robu.

Sva krivična djela izvršena su na području grada Bijeljina, saopšteno je iz bijeljinskog CJB-a. Operativnim radom policijski službenici došli su do izvršioca koji je u toku kriminalistke obrade u potpunosti priznao izvršenje ovih djela i opisao sam način izvršenja.

U saopštenju bijeljinskog CJB-a navodi se i da je bratunačka policija, preduzimajući mjere i radnje na otkrivanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droga, kod maloljetnog lica pronašla i privremeno oduzela 19 paketića marihuane koja je bila namijenjena za dalju prodaju. Prema maloljetniku policijski službenici Bratunca postupili su u skadu sa Zakonom o postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku.

SRNA