Među najboljim "Arka bend"

Među najboljim "Arka bend"

U okviru kulturne manifestacije "Otvorena scena 2015" koja je tokom jula održana ispred bijeljinskog Centra za kulturu, za najbolji bend koji je nastupio proglašen je "Arka bend", a najboljom plesačicom proglašena je Mladenka Cvijetinović.

Teatar "Ubuntu" nagrađen je kao najbolja glumačka ekipa, a Jasmina Suljić je najbolja pjevačica. Od 36 takmičara za najbolji muzički trio proglašeni su Ivana, Đorđe i Mirko iz Bratunca, a za najbolju glumicu proglašena je Jelena Đokić.

"Akustik trio bend" najbolji je akustični bend, a plesna grupa "Bar Style" iz Bijeljine najbolja je u kategoriji plesne akrobatike.

U Centru za kulturu "Semberija" 10. jula u okviru Pantelinskih svečanosti počelo je takmičenje u okviru projekta "Otvorena scena 2015", prvi put organizovanom u ovom gradu.

Učestvovalo je ukupno 36 takmičara u oblasti muzike, glume i plesa. Cilj projekta je da zainteresovani izvođači - pop, rok, hip-hop bendovi, izvođači klasične muzike, vokalni solisti, plesne škole, glumci, stend-ap komičari, pokažu svoj talenat.

Srna